Despre Livrare

In general atunci cand nu exista situatii de urgenta asa cum s-a intamplat in zilele care au urmat incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti cand toata lumea s-a repezit sa-si cumpere stingatoare sau sa isi verifice stingatoarele,  livrarea se face gratuit in 2-3 zile direct la sediul firmei dumneavoastra in Bucuresti, pentru produsele care sunt pe stoc, dar acest lucru vi se va confirma in momentul in care veti face o solicitare de oferta.
  • In perioada de sfarsit de an 2015, atelierele fiind foarte incarcate NU se mai fac livrari sau preluari de stingatoare la si de la sediul clientilor. Pentru verificare si trebuie sa le aduceti dvs in momentul in care acest lucru vi se va confirma pe e-mail. Aceasta este o perioada provizorie si in timp lucrurile speram ca vor reveni la normal de anul viitor 2016.
Observatii:*Preturile afisate in site NU contin TVA, si au valoare informativa, ele nu au valoare contractuala si nu ne obliga cu nimic fata de niciun client. Nu puteti trimite comenzi ci doar puteti trimite solicitari de oferte, asa este construit site-ul.

Obs:*Pentru a va putea oferi serviciile cele mai bune si a va asigura o livrare rapida si un pret cat mai bun atat in Bucuresti dar mai ales in tara, in functie de orasul beneficiarului si conditiile de livrare acest produs poate fi livrat si facturat fie de noi, fie catre companiile partenere aflate in teritoriu la acelasi pret. Acest lucru vi se va comunica in momentul in care faceti comanda. Dupa ce faceti comanda pe unul dintre site-urile noastre prin e-mail sau telefonic, va vom contacta pentru o confirmare telefonica ulterioara.
**Preturile afisate in site NU contin TVA, si au valoare orientativa.
  • Pentru a afla pretul exact trimiteti cererea dvs de oferta folosind formularul de pe site sau direct prin e-mail la adresa contact@extinctoare.ro Pentru alte lamuriri sau mai multe informatii sunati direct la tel: 0723337363